İşte 2022'de Dikkat Edilmesi Gereken Bazı Fintech Trendleri

Finansal teknoloji ya da sık kullanılan adıyla “fintech”, finansal hizmet şirketlerini dönüştürmeye devam ediyor.


Finansal teknoloji ya da sık kullanılan adıyla “fintech”, finansal hizmet şirketlerini dönüştürmeye devam ediyor. Finans, bir arka ofis işlevi olmaktan, bir kuruluşun stratejik hedeflerinin merkezinde yer alan bir role dönüştü. Günümüzün teknoloji konusunda bilgili finans uzmanları, finansal hizmetlerin müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için teknolojiyi uygulamaya başlamasını tavsiye ediyor .


Bunlar, 2022'ye ve ötesine yaklaşırken izlemeniz gereken finans firmaları için en önemli trendler ve tavsiyelerdir.

Mobil finans uygulamaları


Finansal şirketler artık risk yönetimi, uluslararası ödeme işleme, analitik ve diğer hizmetlere odaklanan self servis uygulamaları da dahil olmak üzere daha geniş bir hizmet yelpazesi sunabilmektedir. Bir zamanlar lüks bir konsept olan self servis uygulamalar, artık masaüstü bilgisayardan mobil cihaza kadar finansal operasyonları daha verimli hale getirmek için bir zorunluluk haline geldi. Hem finansal hizmet firmaları hem de müşterileri için bu, uygulamalarının, sistemlerinin ve süreçlerinin gittikleri her yerde yanlarında olacağı anlamına gelir. Mobil finans uygulamaları, günümüzün başarılı finansal hizmet firmaları için olmazsa olmazdır.

İyileştirilmiş çalışan deneyimi


Finansal hizmet firmaları, çalışanlar için olumlu ve motive edici bir deneyim sağlamanın önemini giderek daha iyi anlıyor. Şimdi ve önümüzdeki yıllarda şirketler, mevcut ve gelecek finans profesyonelleri tarafından kullanılan teknolojiye özellikle dikkat etmelidir. Kullanım kolaylığı, esneklik ve ölçeklenebilirlik sağlamak önemlidir. Bu, pandeminin çalışma ortamlarını nasıl etkilediği düşünüldüğünde özellikle önemlidir . Daha fazla çalışan evlerinden çalışmak zorunda kaldı ve yakın gelecekte bunu yapmaya devam edecek.

Analitiklere anında erişim


Finans firmalarının defterleri kapatması ve bir ay sonu döngüsünü sürdürmesi yeterli değil. Şirketler, tüm gerçek zamanlı verilerin entegre bir görünümüne sahip olmak için finans, muhasebe ve diğer departmanlardan gelen verileri bir araya getirmek için merkezi bir veri kaynağı kullanabilir. Bu, finansal hizmetlere daha iyi karar verme süreçlerinde yardımcı olabilir.

Daha fazla otomasyon


Finans sektöründe birçok şirket, gerçek hayat uygulamalarını hayata geçirmek için pilot proje ve kavram kanıtlama aşamasının ötesine geçti. İşlemleri otomatikleştiren daha fazla araç ve çözüm var. Bankalar ve diğer finansal hizmet firmaları artık alım süreçlerini otomatikleştirerek, kaynaklarının daha fazlasını değer odaklı işler için kullanmalarına olanak tanıyor.

Gelişmiş Küresel operasyonlar


Finansal hizmetler erişimlerini genişletiyor ve uluslararası ağlara daha kolay erişebiliyor. Birçok finansal hizmet firmasının dünyanın her yerinden müşterileri vardır ve finansal işlevlerinde kullanılan teknolojinin de küreselleşmesini sağlamak isterler. Bu, belirli düzenleyici gereksinimlerin ele alınmasını içerir.

Daha iyi Öngörülü modelleme


Birçok fintech şirketi, nakit akışına karar vermede yardımcı olmak için tahmine dayalı modellemeye geçiyor. Finansal hizmetler şirketleri, daha iyi kararlar almak, planlamak ve tahmin yapmak için geçmiş verileri kullanabilecekler.

Daha fazla "Bulut" olasılığı


Bulut, finans firmalarının odağı uygulama uygulamasından operasyonelleştirme, modernizasyon ve sürekli gelişime kaydırmasını mümkün kıldı. Bulut teknolojisi, pazara hızlı çıkma avantajına sahiptir. Bulut teknolojisi , uygulanması için gereken süreyi de azaltır. Gelecekteki yazılım sürümleri her zamankinden daha önemli olacak. Finans ekipleri de mümkün olduğunca çevik olmalıdır. Bu, uçtan uca operasyonun yürütülmesine yardımcı olacaktır. Finans firmaları, büyümelerini sürdürmek için güçlü bir temel oluştururken büyümeye ve ölçeklenmeye devam edecek.

Yorum

BLOGGER
Yazar
Şimdi
Üret
Kazan
Arıyoruz!
Ad

Android,4,Bilim,3,Donanım,2,Dünya,1,Ekonomi,2,Güncel,4,İnceleme,1,İnternet,2,Teknoloji,4,Yazılım,5,
ltr
item
Techof 724: İşte 2022'de Dikkat Edilmesi Gereken Bazı Fintech Trendleri
İşte 2022'de Dikkat Edilmesi Gereken Bazı Fintech Trendleri
Finansal teknoloji ya da sık kullanılan adıyla “fintech”, finansal hizmet şirketlerini dönüştürmeye devam ediyor.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhQy5LTNoYZfMzI8RL-13GaTCgAjuLgZc_zDVyvnpMnFjIjYBFtylQ_dF7B5tuA0-6DN5v5ZHOZtPe--jHgCNTcf9DAH7APi9UzgclxcBQ00gfpBHCfBP3EnUMbYr_8ajVKVIL9rpqv-6D6cAjYzPrnl7ujXQnoq10YV9JNidG9QHkkIJ-Pg8E9htG4=w640-h360
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhQy5LTNoYZfMzI8RL-13GaTCgAjuLgZc_zDVyvnpMnFjIjYBFtylQ_dF7B5tuA0-6DN5v5ZHOZtPe--jHgCNTcf9DAH7APi9UzgclxcBQ00gfpBHCfBP3EnUMbYr_8ajVKVIL9rpqv-6D6cAjYzPrnl7ujXQnoq10YV9JNidG9QHkkIJ-Pg8E9htG4=s72-w640-c-h360
Techof 724
https://techof724.blogspot.com/2019/02/abdnin-en-pahal-dairesi-rekor-fiyata.html
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/2019/02/abdnin-en-pahal-dairesi-rekor-fiyata.html
true
4243090326901504563
UTF-8
Yüklenen Tüm Gönderi Hiçbir yayın bulunamadı Hepsini Gör Devamı Cevap Cevabı iptal et Sil Gönderen Ana sayfa Sayfalar Yayınlar Hepsini Gör BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle hiçbir yayın eşleşmesi bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Yesterday $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy