Ms Office Tüm Sürüm 2021'de Lisanssız Ürünü Aşmanın 3 Yolu

Lisanssız Microsoft Office, genellikle lisanssız ürün bildirimi olmak üzere sorunlarla karşılaşır. Ancak endişelenmenize gerek yok çünkü lis...


Lisanssız Microsoft Office, genellikle lisanssız ürün bildirimi olmak üzere sorunlarla karşılaşır. Ancak endişelenmenize gerek yok çünkü lisanssız Microsoft Office ürünleriyle nasıl başa çıkılacağı oldukça kolay.


Resmi Ms Office fiyatı oldukça pahalı olduğu için korsan yazılımları tercih eden pek az kişi yoktur. Özgür olmanın yanı sıra, 'bir şey bedavaysa neden para ödesin' alışkanlığı, yasadışı yazılımların bu kadar popüler olmasının nedenidir.


Maalesef korsan yazılım kullanmanın kötü bir etkisi olduğunun farkında değiller. Yalnızca cihaza zarar vermekle kalmaz, depolanan iş gelecekte sorunlu olacaktır.


Aşağıda, Duniadigital.xyz, birkaç kolay adımda Microsoft Office'te lisanssız ürünlerle nasıl başa çıkılacağına ilişkin bir kılavuzu açıklayacaktır. Bunun için sonuna kadar okuyun, evet!


Microsoft Office'te Lisanssız Ürünler Nasıl Aşılır?

Office'te genellikle lisanssız olarak ortaya çıkan özellik, ekran görüntüsünün griye dönmesidir. Ayrıca menülere tıklamak da zor. Bu genellikle Word, Excel ve Powerpoint dahil tüm Office programlarında olur.


Peki, Ms Office'te lisanssız ürünler nasıl kaldırılır? İşte hem 2010, 2013 hem de 2016'nın tüm Office sürümleri için izleyebileceğiniz basit bir yöntem.


1. Program Dosyalarını Onarın

İlk yöntem, program dosyalarını onarmaktır. Özünde, programın normale dönmesi için değer verilerini değiştirmeniz gerekir. Peki, bu yöntemi yapmak için lütfen aşağıdaki adımları dikkatlice okuyun.



Önce klavyede Windows tuşu + R'ye basın
'RegEdit' kelimesini yazın ve Enter'a basın
'Aşağıdakilere izin vermek istiyor musunuz ..' penceresi göründüğünde, Evet'i tıklayın.
Kemudian masuk ke klasörü HKEY_CURRENT_USER > Yazılım > Microsoft > Office > 14.0 > Word
6 dosyanın görünür Word klasöründe, 'WordName' üzerine çift tıklayın.
Ardından düzenleme seçenekleri görünecek, değer verilerini 'Microsoft Word' olarak değiştirin.
Varsa, Tamam'ı tıklayın
Hala Word dosyasında, sağ tıklayın ve 'İzin'i seçin
Bundan sonra, Gelişmiş seçeneğini bulun ve tıklayın, ardından 'Word için Gelişmiş Güvenlik Ayarları'nda Düzenle'yi tıklayın.
Daha sonra 'Word için İzin Girişi' sayfasına yönlendirileceksiniz.
Son olarak, tüm 'Reddet' seçeneklerini işaretleyin ve Tamam'ı tıklayın.


Bu noktaya kadar Microsoft Office'te lisanssız ürünlerle nasıl başa çıkılacağını başarıyla uyguladınız. Ancak programın normale dönmesi için dizüstü veya PC'nizi yeniden başlatmanız gerekir.


2. Microsoft Office'i onarın

Yukarıdaki yöntem lisanssız Ms Office ürünlerini kaldırmada yeterince etkili değilse, bu ikinci yöntemi deneyebilirsiniz. Yöntem çok basittir ve ek yazılım veya uygulamaların yardımı olmadan.



İlk önce Denetim Masasına gidin
Ardından Programlar ve Özellikler menüsünü açın
Fare imlecini arama alanının üzerine getirin, Office yazın ve Enter tuşuna basın
Genellikle PC'nizde yüklü olan Office sürümü görünür
Programa sağ tıklayın, ardından Değiştir seçeneğini seçin.
Bundan sonra, kullandığınız Office sürümüne bağlı olarak Onar veya Hızlı Onar'ı tıklayın.
Son olarak, bir sonraki komutu izleyin


İşlem tamamlandığında, her zamanki gibi bilgisayarınızı yeniden başlatın. Lisanssız ürün sorunu oldukça sıkıntılı. Bu nedenle ileride sorun yaşamamak için ürün anahtarı olan lisanslı yazılımlar kullanmalısınız.


Araçlar ile Lisanssız Ürünler Nasıl Aşılır?



Yöneticinin en çok çalışacağını garanti ettiği son yöntem, yazılımı etkinleştirmek için araçlar kullanmaktır. Google'a bakarsanız, mükemmel özellikler sunan birçok benzer araç vardır. Ancak burada yönetici, kanıtlanmış olduğu için AAct Portable kullanıyor .


Aktivatör araçlarıyla Microsoft Office lisanssız ürünlerinin üstesinden gelme adımları için aşağıdaki açıklamaya bakın.


1. Anti-virüsü kapatın

İlk olarak, bilgisayarınızdaki anti-virüsü devre dışı bırakın. Bu, bilgisayarın indirilen yazılımı alabilmesi içindir. Smadav kullanıyorsanız, simgesine sağ tıklayın ve 'Windows-Script ve Office-Macro'ya İzin Ver'i (Yeniden Başlatılana kadar) seçin.


2. İndirme Araçları

Bir sonraki adım, AAct Portable'ı indirmektir. Sadece 'AAact Portable' anahtar kelimesiyle Google'da arama yapın. Lütfen bu yazılımın da yasa dışı olduğunu unutmayın. İleride oluşabilecek sorunlardan firmamız sorumlu değildir.


3. ZIP Dosyasını Çıkarın

İndirilmişse, lütfen dosyayı ZIP dosyasına sağ tıklayıp Buradan Çıkart'ı seçerek çıkarın. Sizden bir parola istenirse, varsayılan parola olan 000000'ı girmeniz yeterlidir.


Dosya ayıklandıktan sonra aşağıdaki noktalara bakın, Tamam!



Aktivatör klasörünü açın
Lalu pilih AA Act 3.9.5 Portatif
Ardından AAct_x64 dosyasına çift tıklayın
'Windows bilgisayarınızı korudu' bildirimi görünürse, Yine de Çalıştır'ı tıklamanız yeterlidir.
Aktivatör yazılımı zaten açıksa, soldaki Office Aktivasyonu menüsünü seçin
Son olarak, aktivasyon işleminin bitmesini bekleyin.


Lisanssız Microsoft Office ürününün kaybolup kaybolmadığını öğrenmek için Office programına (Word veya Excel) girip Dosya > Hesap seçeneğine tıklayabilirsiniz.


Bu sorun çözüldüyse, genellikle Office yazılımınızın düzgün bir şekilde etkinleştirildiğini ve lisanssız ürün bildiriminin kaybolmasının garanti edildiğini belirten Ürün Etkinleştirildi yazısı vardır.


Çözüm

Nasıl, çok kolay değil mi? Birinci ve ikinci yöntemler işe yaramazsa. Yönetici, üçüncü yöntemi, yani araçları kullanmanızı önerir. Çünkü birçok kullanıcı AAct Portable araçlarının çok güçlü olduğunu kanıtlamıştır.

Yorum

BLOGGER
Yazar
Şimdi
Üret
Kazan
Arıyoruz!
Ad

Android,4,Bilim,3,Donanım,2,Dünya,1,Ekonomi,2,Güncel,4,İnceleme,1,İnternet,2,Teknoloji,4,Yazılım,5,
ltr
item
Techof 724: Ms Office Tüm Sürüm 2021'de Lisanssız Ürünü Aşmanın 3 Yolu
Ms Office Tüm Sürüm 2021'de Lisanssız Ürünü Aşmanın 3 Yolu
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjWHBUCZZbOBgPVF1BDmMR7XaOWw2OsUAb-18de8Ox3QGMzQ5y95oBDUv7GOSjRUqRebKh0SmkIPdWDO_-2M_iAoPriGMwqYO9Z20FasJXe5qIQVEYCI_G_Weq55qatfy8aIKlmAgMMeu3nVsijq3Ao2jp5T78G5BLUeXtNUZXUFe20nl7SkKnB_6Vx=w640-h360
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjWHBUCZZbOBgPVF1BDmMR7XaOWw2OsUAb-18de8Ox3QGMzQ5y95oBDUv7GOSjRUqRebKh0SmkIPdWDO_-2M_iAoPriGMwqYO9Z20FasJXe5qIQVEYCI_G_Weq55qatfy8aIKlmAgMMeu3nVsijq3Ao2jp5T78G5BLUeXtNUZXUFe20nl7SkKnB_6Vx=s72-w640-c-h360
Techof 724
https://techof724.blogspot.com/2019/02/reynmen-derdim-olsun-sarksn-youtubedan.html
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/2019/02/reynmen-derdim-olsun-sarksn-youtubedan.html
true
4243090326901504563
UTF-8
Yüklenen Tüm Gönderi Hiçbir yayın bulunamadı Hepsini Gör Devamı Cevap Cevabı iptal et Sil Gönderen Ana sayfa Sayfalar Yayınlar Hepsini Gör BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle hiçbir yayın eşleşmesi bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Yesterday $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy