Veri Kurtarma İçin Kolay ve Çeşitli Çözümler

Gerekli dosyaları yanlışlıkla sabit sürücünüzden sildiyseniz, bunlar için endişelenmeyiz. Sürücünüz mantıksal hatalar içeriyorsa, kurtarma d...


Gerekli dosyaları yanlışlıkla sabit sürücünüzden sildiyseniz, bunlar için endişelenmeyiz. Sürücünüz mantıksal hatalar içeriyorsa, kurtarma düzeltmelerini kullanırız. Aksi takdirde, sabit sürücünüz zarar görür ve disk veri kurtarma için sabit sürücü kurtarma seçeneklerini kullanabileceğiz .

Birçok kişi sabit disk veri kurtarma hakkında sorular sordu. En kolay uygulamaları kullanarak mümkündür. Her şeyden önce, sorunu anlıyoruz. Örneğin, silme, biçimlendirme veya başka nedenlerle sabit sürücünüzdeki verileri kaybettiniz. Dosyalarınızı sabit sürücüden nasıl kurtaracağınızı açıklıyoruz.

Sabit Disk Veri Kurtarma Nedir?

Hard Drive Recovery, basitçe sabit sürücünüzden kaybolan dosyaları geri yüklemek ve cihazlarınızdaki arızaları gidermek ve ardından onu düzgün çalışan bir cihaz yapmak olarak tanımlanır. Süreç bu iki adımı takip edecektir. 

İlk olarak, ana amacımız verileri sabit sürücünüzden kurtarmaktır. İkinci olarak, sorunları giderin ve bu sabit disklerdeki arızaları onarmaya çalışın. HDD Kurtarma çözümlerini Kullanan Sabit Sürücü Hataları. Sabit sürücünüz farklı türde hatalar içeriyorsa, çeşitli disk kurtarma seçeneklerini kullanabilir. Sabit sürücü veri kurtarma yazılımı Kullanılabilirliğini anlayın. Mantıksal hata için çoğunlukla Manuel HDD kurtarma dosyalarını kullanmayı deneyin. Fiziksel Hata için, sabit sürücü kurtarma hizmetlerinden yararlanın ve açın.

Uygun bir yöntem seçme konusunda biraz kafa karışıklığımız var. Sabit sürücünüz veya harici sabit sürücünüz, sabit sürücü veri kurtarma yazılımını kullandığımız sürece bilgisayarınız tarafından algılanırsa. Bu işlemden sonra bazı mantıksal hatalar görüyoruz ve manuel sabit disk veri kurtarma işlemini uygulamaya çalışıyoruz. Cihazlarınızı düzgün çalışması için güçlendirir. Bazen cihazlarınız fiziksel olarak bozulur veya hasar görür, ardından sabit disk kurtarma hizmetlerini açarız. Bu verimli yöntemi kullanarak, dosyalarınızı kolayca sabit disklere geri getiriyoruz.

Dosyalarınızı Geri Almak İçin Sabit Disk Kurtarma Yazılımı

Zamanınızı ve enerjinizi kullanmak istiyorsanız, piyasada bulunan bazı profesyonel veri kurtarma yazılımlarını kullanıyoruz. Bu profesyonel yazılım, farklı depolama aygıtlarından ses dosyalarını, video dosyalarını, belgeleri, fotoğrafları, Microsoft dosyalarını, e-postaları ve Adobe dosyalarını kurtarmaya yardımcı olur. Ayrıca, çöken veya bozulan sabit sürücüdeki verilerin kurtarılmasına da yardımcı olur.

Ayrıca, bu uygulamalar yeni başlayanlar için kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanmıştır. Cihazlarınızdaki veri dosyalarını kaybettiğinizde bu uygulamaları kullanırız. Yazılım alanının çoğu, Windows 1008.1/8/7'yi ve birçok Windows sunucusu türünü destekler. Desteklenen durumlar biçimlendirme, silme, işletim sistemi çökmesi, yeniden yükleme, bölüm kaybı, erişilemeyen veya ham disk ve virüs bulaşması vb. kameralar. Sabit sürücünüzdeki sınırsız veriyi geri yüklemek istediğinizde gelişmiş tam sürüm yazılımı kullanıyoruz.

Kurtarma Verileri

Dosyalarınızı kurtarmak için verimli ve etkili bir yazılımdır. Web sayfası kullanıcı etkileşimi için çok kolaydır. Deneme seçenekleri için ücretsiz veri Kurtarma yazılımı sağlayın. Denemeden memnun kalırsak, bu yazılımı en düşük fiyatla satın alıyoruz. Bu yazılım mekanik arızaları, virüsleri ve arızaları ve ardından insan hatalarını korur. Bu yazılımı en önde gelen uzmanlar tasarladı ve en üst sıradaki yazılımlardan biriydi. Sabit sürücüdeki silinen dosyalardan ve kaybolan dosyalardan verileri kolayca buluruz. Ardından seçilene çift tıklamak kurtarma seçeneği sunar. Bunlar, bazı yazılımları kullanmak için en yaygın adımlardır.

Yorum

BLOGGER
Yazar
Şimdi
Üret
Kazan
Arıyoruz!
Ad

Android,4,Bilim,3,Donanım,2,Dünya,1,Ekonomi,2,Güncel,4,İnceleme,1,İnternet,2,Teknoloji,4,Yazılım,5,
ltr
item
Techof 724: Veri Kurtarma İçin Kolay ve Çeşitli Çözümler
Veri Kurtarma İçin Kolay ve Çeşitli Çözümler
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiYqP545JtGYEeLfiIYNfcsLK4hm9397kyqyJkiWwO-KxATLAiVvpmZM_5-iE3hM39uUnDO-8L2oD0CP_n81RxCw7LiPXbqR7blGh4iRJ9_DuUgT4fbm2mvNWtTo9Sf2X1dUbeboaUsFSzKJH6PN8D0dIMaIznkev_xuDc6fKQPximFIzcdTSQiYMcT=w640-h360
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiYqP545JtGYEeLfiIYNfcsLK4hm9397kyqyJkiWwO-KxATLAiVvpmZM_5-iE3hM39uUnDO-8L2oD0CP_n81RxCw7LiPXbqR7blGh4iRJ9_DuUgT4fbm2mvNWtTo9Sf2X1dUbeboaUsFSzKJH6PN8D0dIMaIznkev_xuDc6fKQPximFIzcdTSQiYMcT=s72-w640-c-h360
Techof 724
https://techof724.blogspot.com/2021/10/veri-kurtarma-icin-kolay-ve-cesitli.html
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/2021/10/veri-kurtarma-icin-kolay-ve-cesitli.html
true
4243090326901504563
UTF-8
Yüklenen Tüm Gönderi Hiçbir yayın bulunamadı Hepsini Gör Devamı Cevap Cevabı iptal et Sil Gönderen Ana sayfa Sayfalar Yayınlar Hepsini Gör BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle hiçbir yayın eşleşmesi bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Yesterday $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy