WhatsApp Okuma İşaretleri Nasıl Kaldırılır

Hiç bir sohbete cevap vermemek için isteksiz veya utanmış hissettiniz, ancak okudunuz mu? Elbette, mesajları yanıtlamadan sadece okursanız k...


Hiç bir sohbete cevap vermemek için isteksiz veya utanmış hissettiniz, ancak okudunuz mu? Elbette, mesajları yanıtlamadan sadece okursanız kendinizi kötü hissedeceksiniz.


Ayrıca Whatsapp uygulamasındaki mesajlar, sohbet partnerinin bir mesajın okunup okunmadığını bilmesini sağlar.


Ayrıca, bir arkadaş veya sohbet partneri tarafından okunduysa gönderilen her mesaj iki mavi tik ile işaretlenecektir. Peki, bu sefer birkaç kolay adımla WhatsApp okuma işaretinin nasıl kapatılacağını inceleyeceğim .


WhatsApp Okuma İşaretleri Kaldırılabilir mi?

Whatsapp sohbetinde mavi tik nasıl kaldırılır? Bu özellik, WhatsApp kullanıcıları için en çok beklenen özelliklerden biridir.


Varlığından bu yana, mavi kene gerçekten de dünyanın değişmiş gibi görünmesini sağladı. Mesajları yanıtlamak için doğru zamanı kim belirleyebilir, eskisi kadar esnek değiliz.


Ancak, ister kişisel ister birçok insan için olsun, meşguliyetten asla ayrı değiliz.


Eh, bazen Whatsapp'ta cevaplamak istediğimiz mesajlarla o kadar meşgulüz ki unutuyoruz ya da okuduk ama cevaplamayı unutuyoruz.


Başlangıçta normal bir çift olan onay işareti aniden maviye döner, oradan diğer insanlar bizim okuduğumuzu görebilir.


Tabii bu daha sonra bizim için iyi değil ve başkalarının gözünden bakarsak çok kötü ön yargılar olabilir.


Whatsapp'ta Mavi Tık Nasıl Kaldırılır

Ancak şimdi, bu özellik aslında devre dışı bırakılabilir. Mesaj okunmuş olsa bile WA sohbetindeki mavi tiki kaldırmayı başarabiliriz. nasıl? Lütfen aşağıdaki kılavuzu sonuna kadar okuyun, evet!


Sohbeti okurken yakalanmamak için Whats uygulamasındaki mavi tik işaretinin nasıl kaldırılacağı aşağıda açıklanmıştır:



  • Önce sohbetten çıkın
  • whatapp sohbet menüsünün sağ üst köşesindeki 3. noktaya tıklayın
  • Ayarlar menüsüne veya Ayarlar'a gidin
  • Hesap veya Hesaplar Seçin
  • Ardından Gizlilik veya Gizlilik'i tıklayın
  • Bundan sonra aşağı kaydırın ve “Rapor okuma” bölümündeki düğmeyi devre dışı bırakın
  • Sohbete geri dönün ve arkadaşlarınızla sohbet etmeyi tekrar deneyin


Bu kısa yöntem ile bir arkadaşınızın sohbetini okuduysanız tekrar yakalanma endişesi yaşamanıza gerek yok. Whatsapp'ta rapor okuma özelliğini devre dışı bırakmanın da bahsettiğim gibi kendine göre avantajları ve dezavantajları var.


Özünde, başka birinin mesajınızı okuyup okumadığını da bilemezsiniz.


Avantajı, bu şekilde yanıtlamak istemediğiniz mesajları "görmezden gelmekten" korkmanıza gerek kalmamasıdır. Ama ne yazık ki bu yöntem WA Gruplarında geçerli değildir.

Yorum

BLOGGER
Yazar
Şimdi
Üret
Kazan
Arıyoruz!
Ad

Android,4,Bilim,3,Donanım,2,Dünya,1,Ekonomi,2,Güncel,4,İnceleme,1,İnternet,2,Teknoloji,4,Yazılım,5,
ltr
item
Techof 724: WhatsApp Okuma İşaretleri Nasıl Kaldırılır
WhatsApp Okuma İşaretleri Nasıl Kaldırılır
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj50lHBOYKHr0W-TLg3oD2OIE6LMmU347pqPVmyIE7MpkjVncBtf6hkPnyk85S5ecWoNGEOpEuYAP9r-YYGzQ2Dp-GeRagjsJFFiAZKfmmz36vmi6djexhiWzXutcv3LGRHTrmsirFtxa1gS6Llsl64XkG9DmXaDScxel8Jyj7CaYAEH8MqbyCZIYux=w640-h426
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj50lHBOYKHr0W-TLg3oD2OIE6LMmU347pqPVmyIE7MpkjVncBtf6hkPnyk85S5ecWoNGEOpEuYAP9r-YYGzQ2Dp-GeRagjsJFFiAZKfmmz36vmi6djexhiWzXutcv3LGRHTrmsirFtxa1gS6Llsl64XkG9DmXaDScxel8Jyj7CaYAEH8MqbyCZIYux=s72-w640-c-h426
Techof 724
https://techof724.blogspot.com/2021/10/whatsapp-okuma-isaretleri-nasl-kaldrlr.html
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/2021/10/whatsapp-okuma-isaretleri-nasl-kaldrlr.html
true
4243090326901504563
UTF-8
Yüklenen Tüm Gönderi Hiçbir yayın bulunamadı Hepsini Gör Devamı Cevap Cevabı iptal et Sil Gönderen Ana sayfa Sayfalar Yayınlar Hepsini Gör BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle hiçbir yayın eşleşmesi bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Yesterday $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy