Windows Yazılımını İndirmek İçin 10 Güvenli Web Sitesi

Windows popüler bir işletim sistemidir ve çeşitli ücretsiz yazılımlarla birlikte gelir. Ayrıca premium yazılımlar olmasına rağmen, yine de ü...

Windows popüler bir işletim sistemidir ve çeşitli ücretsiz yazılımlarla birlikte gelir. Ayrıca premium yazılımlar olmasına rağmen, yine de ücretsiz deneme sürümlerini indirme ve kullanma seçeneğiniz vardır. Tek yapmanız gereken bunları internet üzerinden farklı sitelerden aramak ve indirmek.

Burada asıl zorluk, olası kötü amaçlı yazılım riskinden korunmak için güvenli bir web sitesi bulmaktır. Sitelerin çoğu, yazılımı reklam yazılımı, bloatware, crapware ve özel yükleyicilerle paketler. Bazen, ücretsiz yazılım tasarımcıları, yazılımın bok yazılımlarla dolu olduğunu fark etmezler bile.

Şaşırmayın. Windows yazılımını indirmek için 10 güvenli web sitesini tartışacağız. Öyleyse neşelen ve tartışmaya geçelim.

Windows Yazılımını İndirmek için 10 Güvenli Web Sitesi:

  1. Microsoft.com
  2. Microsoft Store
  3. Ninite
  4. Softpedia
  5. FileHippo
  6. MajorGeeks
  7. SourceForge
  8. Filepuma
  9. Download Crew
  10. Fileion
Bu siteleri kısaca açıklayalım.

1. Microsoft.com

Microsoft.com güvenilir Windows yazılımı, Office ve Microsoft uygulamalarının resmi sitesi olduğundan , bundan daha güvenli bir web sitesi bulamazsınız . Doğal olarak listemizde en üst sıralarda yer alıyor. Kötü amaçlı yazılımlar ve yetkisiz eklentiler olmayacağından %100 emin olun. Sadece temiz, hızlı ve güvenli bir kurulumun keyfini çıkarın.

Burada, sürücü kitleri, web tarayıcıları, .Net çerçevesi, geliştirici araçları, çeviri paketleri, Xbox oyunlarının Microsoft Flight Simulator gibi hizmet paketleri, isteğe bağlı güncellemeler ve düzeltmeler dahil olmak üzere gerekli tüm yazılımları bulacaksınız. Gerekirse eski yazılımları da buradan edinebilirsiniz.

Tabii ki, bu resmi sitede herhangi bir üçüncü taraf yazılımı almayacaksınız.

2. Microsoft Mağazası


Microsoft Store bu listede ikinci sırada yer alıyor. Bu güvenilir yazılım için Microsoft.com dışında başka bir kaynak web sitesidir; ayrıca kötü amaçlı yazılımlardan ve istenmeyen eklentilerden arındırılmıştır. Microsoft.com'da edindiğiniz tüm orijinal Microsoft uygulamaları burada mevcuttur. Bunun dışında, Amazon Prime, Facebook, Netflix, iTunes, iCloud, Hulu, Python, VLC, Spotify, Pinterest, Adobe Lightroom, Ubuntu, Screen Recorder Pro, Slack, Microsoft gibi Windows sistemi için geliştirilmiş farklı üçüncü taraf yazılımları da edinin. Kenar, WhatsApp, Yakınlaştırma ve benzerleri.

Burada, yerel veya yerel olmayan herhangi bir uygulamayı çok kolay ve büyük bir hızla indirin. Herhangi bir sorununuz olması durumunda, büyük bir sorun giderme kılavuzu alacaksınız. Microsoft Store, Windows sistemiyle çalışabilen benzersiz tasarımı nedeniyle de popülerdir ve kullanıcının son PC güncellemesiyle güncellenir.

3. Nİnite

Windows yazılımını indirmek için 10 Güvenli Web Sitesi listemizde üçüncü sırada Ninite var . Bu, güvenliği ve emniyeti nedeniyle ücretsiz siteler arasında en iyisidir. Burada Chrome, Foxit Reader, Gimp, Spotify, VLC, Foobar, LibreOffice, Zoom ve benzerleri gibi yalnızca bazı sınırlı popüler yazılımlara sahip olacaksınız. Site size birleşik bir yükleyici sağlar, oradan gerekli yazılımı seçin ve en son sürümlerin otomatik olarak indirilmesinin ve hızlı kurulumun keyfini çıkarın.

Paketlenmiş kötü amaçlı yazılımlar ve kötü amaçlı yazılımlar hakkında endişelenmenize gerek yok. Ayrıca, aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşmak için bir Ninite uygulama paketi oluşturma seçeneğiniz de vardır.

4. Softpedia

Softpedia , Windows yazılımı indirmek için 10 Güvenli Web Sitesi arasında 4. sıradadır . Farklı platformlar için 1000000'den fazla ücretli ve ücretsiz uygulama içeren kapsamlı kataloğundan orijinal, kötü amaçlı yazılım içermeyen ve temiz yazılımlar edinin. Bu ücretsiz site her gün yaklaşık yüz yazılımı günceller, bu nedenle her indirdiğinizde en son sürüme sahip olun. İndirme hızı da yüksek.

Web sitesi, indirmeden önce her yazılım parçasını otomatik olarak tarar. Yazılımın gerçek ekran görüntülerini ve ayrıntılı incelemelerini de alın. Web sitesi size belirli bir bölümde en son teknik incelemeleri ve haberleri verir. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde Windows yazılımını kolaylıkla arayın.

5. FileHippo

FileHippo , Windows yazılımını indirmek için 10 Güvenli Web Sitesi arasında beşinci sırada yer alıyor. Bu, farklı kategorilere ayrılmış birçok aktif program için ünlü bir ücretsiz sitedir. Burada, orijinal yazılım hiçbir ekstra paket, araç çubuğu veya yükleyici içermez. Site, tüm yazılımları sık sık günceller ve indirmeden önce her yazılımı reklam yazılımı, kötü amaçlı yazılım veya virüslere karşı test eder.

Sitenin yüksek hızlı sunucularından daha hızlı indirmelerin keyfini çıkarın. Kullanıcı dostu arayüzden en son yazılım ekran görüntülerini ve incelemeleri alın. Bazen site, gerekli uygulamanızı indirmeden önce Opera gibi diğer uygulamaları indirmenizi ister, ancak bunu kolayca atlayabilirsiniz. Bu site, en son sürümlerle ilgili herhangi bir sorununuz varsa, daha eski yazılımlar da sunar.

6. MajorGeeks 

Bu site, 15 yıldan fazla bir süredir herhangi bir yazılımı indirmek için mükemmel ve daha hızlı bir havuz olmuştur. MajorGeeks sitesi biraz eski görünüyor, ancak her yazılımı farklı virüsten koruma çözümleri aracılığıyla çalıştırıyor ve sanal makinelerde kötü amaçlı yazılımlardan/virüslerden arınmış güvenli indirmeler sunmak için testler yapıyor. Herhangi bir crapware ve özel yükleyici ile birlikte verilmeyen orijinal ücretsiz yazılımı edinin. Yazılım geliştiricilerin yazdıklarının yanı sıra MajorGeeks, her yazılımın kendi incelemesini ve açıklamasını yazar.

Kısacası, bu, Windows yazılımını indirmek için güvenli ve oldukça büyük bir web sitesidir.

7. SourceForge 

SourceForge , hem ücretsiz hem de ticari yazılımlar için güvenilir bir indirme sitesidir. Şimdi bu site, 64.500'ü iş yazılımı olmak üzere 500.000'den fazla projeye ev sahipliği yapıyor. Neredeyse tüm Windows yazılımlarını burada alacaksınız. SourceForge, yazılımın "mutlak bir kopya" olduğundan bahseden belirli bir onay kodu aracılığıyla üçüncü taraf bir yazılımın resmi yazılım olup olmayacağına ilişkin önemli bir kullanıcı endişesini giderir.

Basit, iyi yönetilen arayüzde yazılımı kolayca bulun. Burada, indirmenize herhangi bir kısıtlama getirilmez. SourceForge, tüm kurulumları virüs/kötü amaçlı yazılımlara karşı tarar ve özellikle sorunlu yazılımları işaretler. Ekran görüntülerinden ve kullanıcı incelemelerinden herhangi bir yazılım hakkında kesin bir fikir edinin.

8. Filepuma

Filepuma , benzer kullanıcı arayüzü nedeniyle FileHippo'ya benziyor, ancak bu çok daha kullanıcı dostu. Gerekli tüm yazılım türlerini buradan indirin ve ayrıca teknoloji haberlerini okuyun. Ayrıca ihtiyacınıza göre eski yazılımları da alabilirsiniz. Site, tüm kurulumları virüslerden veya casus yazılımlardan temizler.

Site güvenli, ancak biraz geleneksel ve ana sayfasında kolayca atlayabileceğiniz reklamlar var.

9. Download Crew

Crapware veya özel yükleyiciler için herhangi bir endişe duymadan Windows dahil farklı platformlar için Download Crew'den ücretsiz yazılım indirin . Burada, mükemmel bir gizlilik ve güvenlik araç takımları, VPN uygulamaları, toplantı yazılımı ve ses-video araçları koleksiyonu edinin. Kullanıcı arayüzü biraz zor olabilir, ancak site, her bir yazılımın kısa ve bilgilendirici, kullanıcı tarafından yazılmış incelemeleri nedeniyle öne çıkıyor. Son güncelleme tarihleriyle birlikte en son indirmelerin bağlantılarını alın.

10. Fileion 

Fileion , listemize yeni katılanlardan biridir , ancak Windows dahil farklı platformlar için kötü amaçlı yazılım içermeyen en yeni yazılımları sunduğu için benzersiz bir konuma sahiptir. Ayrıca, daha kullanıcı dostu olan güzel ve benzersiz tasarlanmış bir web sitesine sahiptir. Buradan ayrıca en son yazılımların incelemelerini ve en son trendler, yazılım sorunları ve bunların nasıl çözüleceği ile ilgili bilginizi keşfetmek için teknik makaleleri okuyabilirsiniz.

Çözüm:

Şimdi, Windows yazılımını indirmek için 10 güvenli web sitesi hakkında net olmalısınız. Büyüleyici herhangi bir reklam veya iddiadan etkilenmeyin ve güvende kalmak için sağduyunuzu kullanın. Herhangi bir öneriniz veya sorunuz varsa, bunları yorum bölümünde paylaşmaktan çekinmeyin. Size daha iyi destek sunmak için her zaman kendimizi geliştirmek istiyoruz.

Yorum

BLOGGER
Yazar
Şimdi
Üret
Kazan
Arıyoruz!
Ad

Android,4,Bilim,3,Donanım,2,Dünya,1,Ekonomi,2,Güncel,4,İnceleme,1,İnternet,2,Teknoloji,4,Yazılım,5,
ltr
item
Techof 724: Windows Yazılımını İndirmek İçin 10 Güvenli Web Sitesi
Windows Yazılımını İndirmek İçin 10 Güvenli Web Sitesi
https://lh3.googleusercontent.com/GA80GfMEUzUN1TxyvdqCMZDJ4MzqG-ZgYIUVB23gL7hQztwWipkHK2kjzd5hD_LgGWLXQxPXEdAUnQShOhXXG3hgEwQHCfnkGe3z0SlJ2jdMphS_yT-4_l3OnhLbUCd2WW4J9Jk=w640-h335
https://lh3.googleusercontent.com/GA80GfMEUzUN1TxyvdqCMZDJ4MzqG-ZgYIUVB23gL7hQztwWipkHK2kjzd5hD_LgGWLXQxPXEdAUnQShOhXXG3hgEwQHCfnkGe3z0SlJ2jdMphS_yT-4_l3OnhLbUCd2WW4J9Jk=s72-w640-c-h335
Techof 724
https://techof724.blogspot.com/2021/10/windows-yazlmn-indirmek-icin-10-guvenli.html
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/2021/10/windows-yazlmn-indirmek-icin-10-guvenli.html
true
4243090326901504563
UTF-8
Yüklenen Tüm Gönderi Hiçbir yayın bulunamadı Hepsini Gör Devamı Cevap Cevabı iptal et Sil Gönderen Ana sayfa Sayfalar Yayınlar Hepsini Gör BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle hiçbir yayın eşleşmesi bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Yesterday $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy