Yavaş veya Yavaş Bir Android Telefonun Üstesinden Gelmenin 5 Yolu, Gerçekten Kolay!

Yavaş Bir Android Telefonun Üstesinden Gelme – Android telefonlar Endonezya'da patlama yaşıyor. Birçok cep telefonu kullanıcısı, tasarla...


Yavaş Bir Android Telefonun Üstesinden Gelme – Android telefonlar Endonezya'da patlama yaşıyor. Birçok cep telefonu kullanıcısı, tasarlanan özelliklerin karmaşıklığı nedeniyle Android telefonları kullanmaya başladı.


Android'in kendisi, mobil cihazları ve tablet bilgisayarları çalıştırmak için oluşturulmuş bir işletim sistemidir. Bu telefon ile kullanıcı mp3, video oynatabilir, interneti açabilir, tv yayını izleyebilir vb.


Böylece android kullanıcıları cihazlarının performansını artırmak için rekabet ediyor. Ancak cep telefonunuz yavaş veya yavaşsa, elbette faaliyetleri engelleyecektir. Bu nedenle, aşağıdaki yavaş cep telefonlarının üstesinden nasıl geleceğinize dair ipuçlarına ihtiyacınız var .


Yavaş Bir Android Telefonun Üstesinden Gelme

Birçok faktör, Android'in yavaş olmasına ve birçok uygulamayı barındıramayan düşük spesifikasyon koşullarıyla birleşmesine neden olur. Bu yazımızda yavaş ya da yavaş bir Android cep telefonunun üstesinden nasıl gelineceğini inceleyeceğiz.


1. Dahili Bellekteki Önbelleği Temizle

Önbellek, aslında çok önemsiz olan gereksiz dosyaların bulunduğu bir klasördür. Önbelleğin varlığı yalnızca cihaz erişimini engeller. Ayrıca, herhangi bir zamanda cihaz üzerinde daha kötü bir etkiye sahip olacak birikmişse.


Ve genellikle cep telefonunuzu yavaşlatan etki, sistem belleğinde depolanan çok fazla önbellektir.


Bu efekti kaldırmak oldukça kolaydır, lütfen önbelleğinizi temizleyin. Bu şekilde, cep telefonunun performansının artık durgun olmadığı tespit edilebilir.


2. Uygulamaları ve Oyunları Aynı Anda Açmaktan Kaçının

Android'in birçok uygulamayı aynı anda çalıştırma yeteneğine sahip olduğu yadsınamaz. Ancak bu avantaj, Android'in yavaş veya yavaş gibi sorunları yaşamasını çok kolaylaştırıyor.


Uygulamaları birlikte açmaktan kaçının, yavaş cep telefonlarının üstesinden gelmenin yanı sıra bu, pil kullanımından tasarruf etme işlevi de görür.


3. Canlı Duvar Kağıdı Kullanmaktan Kaçının

Canlı Duvar Kağıdı, android ekranınızın görünümünü güzelleştirmek için sağlanan bir uygulamadır. Ancak ne yazık ki bu uygulama olumsuz bir etki yaratıyor, yani cep telefonunuz yanıt verirken ağırlaşacak ve yavaşlayacaktır.


Android'in performansını en üst düzeyde tutmak için, cep telefonunuza yük getirmeyen resimler veya fotoğraflar gibi sıradan duvar kağıtları kullanmak iyi bir fikirdir.


4. Uygulamaları Harici Belleğe Taşıyın

Bir uygulamayı indirip cep telefonunuza yüklediğinizde, genellikle depolama alanı otomatik olarak dahili belleğe gider.


Cep telefonunuzun depolama alanında bir sıfırlama yapın, elbette daha büyük bir kapasiteye sahip olan harici bir belleğe veya SD Karta taşımayı deneyin.


Şu anda geniş dahili belleğe sahip birçok Android olmasına rağmen, dahili belleği az olanlar da var. Bu nedenle, dosyaları kaydetmek istiyorsanız, depolama olarak harici belleği seçin.


5. Uygulamaları Dönüşümlü Olarak Çalıştırın

Çoğu Android cihazı çoklu görevde üstün olsa da, uygulamaları ve oyunları aynı anda kullanmamak en iyisidir. Çünkü bu, cep telefonunun performansının yavaşlamasına ve hatta askıda kalmasına neden olabilir.

Yorum

BLOGGER
Yazar
Şimdi
Üret
Kazan
Arıyoruz!
Ad

Android,4,Bilim,3,Donanım,2,Dünya,1,Ekonomi,2,Güncel,4,İnceleme,1,İnternet,2,Teknoloji,4,Yazılım,5,
ltr
item
Techof 724: Yavaş veya Yavaş Bir Android Telefonun Üstesinden Gelmenin 5 Yolu, Gerçekten Kolay!
Yavaş veya Yavaş Bir Android Telefonun Üstesinden Gelmenin 5 Yolu, Gerçekten Kolay!
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjZoqHl6DbTlWAbEg6rL-ok9-rMAYaGB52X7NDZnE4vOyXiNkZDbdhlC3_Z55f6lp970tkp481UuuKpYXfyNXHyJWmPS_-SUGOMW2BZ2nfQ6QLODfKc2X4TvzQECGlrOBM3OLqUW8syhrCPQ6FvYku23Qa_nzO5DfkWJ1ObmluBrJB5UR84qiYT3S_6=w640-h360
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjZoqHl6DbTlWAbEg6rL-ok9-rMAYaGB52X7NDZnE4vOyXiNkZDbdhlC3_Z55f6lp970tkp481UuuKpYXfyNXHyJWmPS_-SUGOMW2BZ2nfQ6QLODfKc2X4TvzQECGlrOBM3OLqUW8syhrCPQ6FvYku23Qa_nzO5DfkWJ1ObmluBrJB5UR84qiYT3S_6=s72-w640-c-h360
Techof 724
https://techof724.blogspot.com/2019/03/dalgclar-27-bin-yllk-tembel-hayvann.html
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/2019/03/dalgclar-27-bin-yllk-tembel-hayvann.html
true
4243090326901504563
UTF-8
Yüklenen Tüm Gönderi Hiçbir yayın bulunamadı Hepsini Gör Devamı Cevap Cevabı iptal et Sil Gönderen Ana sayfa Sayfalar Yayınlar Hepsini Gör BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle hiçbir yayın eşleşmesi bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Yesterday $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy