En Son Whatsapp Durumunu Görmenin 3 Yolu

WA Durumunu Bilmeden Görüntüleme - Başarı, diğer sohbet uygulamalarını yener, WhatsApp giderek kullanıcılarının kalplerine hükmediyor. Neden...


WA Durumunu Bilmeden Görüntüleme - Başarı, diğer sohbet uygulamalarını yener, WhatsApp giderek kullanıcılarının kalplerine hükmediyor. Nedensiz değil, WhatsApp bunu yapabilir çünkü yenilik yapmaya ve en son özellikleri geliştirmeye devam ederler.


Örneğin whatsapp durum özelliği, bu wa durum özelliği sayesinde 24 saat sürebilen metin, fotoğraf veya video paylaşabilirsiniz. Bu, faaliyetlerini ifade etmeyi seven Endonezya halkının davranışlarına uygundur.


Genellikle fark edilmeden Whatsapp durumunu görmek isteyenler yoluna devam edemeyen kişilerdir. Nasıl olmasın, eskilerin gerçekleştirdiği faaliyetleri kesinlikle hala çok merak ediyorlar.


Ama bir yandan ukala görünmeye devam ederlerse aynı zamanda prestij sahibi olurlar. Bu nedenle, aşağıdaki gibi fark edilmeden WA durumunu nasıl görüntüleyeceğinizi kullanabilirsiniz .


1. Whatsapp Durumunu Bilmeden Nasıl Görebilirim?
Bir WhatsApp durumu oluşturduğumuzda, diğer kişilerin bunu görebileceği ortaya çıkıyor ve bunun tersi de geçerli. Bu harika, ama bazen bunu yaparken görülmek istemiyoruz. Aşağıdaki ilk yöntemi inceleyin.



Öncelikle WhatsApp'a girdiğinizde sağ üst köşedeki üç nokta simgesine tıklayın.
Ayarlar menüsü > Hesap > Gizlilik'e gidin
Ardından, Rapor okuma seçeneğinde, işaretli olmadığından emin olun.
Bitti, fark edilmeden herkesin WhatsApp durumunu görebilirsiniz


Çok kolay, ancak bu yöntemi kullanırsanız, durumunuzu kimin gördüğünü de öğrenemeyeceğinizi unutmayın.


2. Sahibini Bilmeden Whatsapp Durumu Nasıl Görüntülenir
Bu nedenle, WhatsApp tarafından otomatik olarak indirilen dosyalar aracılığıyla ikinci seçeneği deneyebilirsiniz. Meraklı? Hadi kontrol edelim.



Dahili Depolamaya gidebilirsiniz
WhatsApp klasörünü bulun
Medya> .Durumlar klasörünü tıklayın
Bu klasörde fark edilmeden WA durumunu görebilirsiniz.


Durumu fark edilmeden görmenin yanı sıra, bu şekilde durumu tekrar paylaşabilir veya sadece indirebilirsiniz. Nasıl daha fazla ayrıntı görmek istiyorsanız, lütfen buraya tıklayın.


3. Status Maker'ın Bilmeden WA Durumu Nasıl Görüntülenir
Sonuncusu GB WhatsApp uygulamasını kullanmaktır. Bu uygulama ile WA'nın durumunu özgürce bilinmeden görebiliriz.


Bu üçüncü yöntem muhtemelen eksik değil, çünkü hala durumumuzu kimin gördüğünü öğrenebiliriz.


Not: WhatsApp durumunu fark edilmeden görüntülemenin bu üçüncü yolu, resmi WhatsApp uygulamasından GB WhatsApp uygulamasına geçmenizi gerektirdiğinden, eski sohbetleri kaybetmek istemiyorsanız öncelikle WhatsApp sohbetlerini yedeklediğinizden emin olun.



  • Uygulamayı önce buradan indirin
  • GB WhatsApp uygulamasını yükleyin ve WA kaydını her zamanki gibi yapın
  • Varsa, sağ üst köşedeki üç nokta simgesini tıklayın.
  • Gizlilik'i tıklayın
  • Ardından Görünüm Durumunu Gizle'yi seçin
  • Başarmak


GB WhatsApp uygulaması ile fark edilmeden WA durumunu görebilmenin yanı sıra tabii ki sıradan WhatsApp'ta olmayan birçok özellikten de yararlanabilirsiniz. Lütfen akıllıca kullanın.

Yorum

BLOGGER
Yazar
Şimdi
Üret
Kazan
Arıyoruz!
Ad

Android,4,Bilim,3,Donanım,2,Dünya,1,Ekonomi,2,Güncel,4,İnceleme,1,İnternet,2,Teknoloji,4,Yazılım,5,
ltr
item
Techof 724: En Son Whatsapp Durumunu Görmenin 3 Yolu
En Son Whatsapp Durumunu Görmenin 3 Yolu
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjXf_WmyaJAQBwKkLNOhM0OCayzaKkhEGTTUnT9BI3yizy2baARE8eqfopYw6ErAOzbB3hppycD9tYakdJlTnmzzbkobZDlAZiRB-yeKYc9uArTN0Q8MvM7wFvOOr3zkszzsQEQ8XM2rjaDoR1jvZMWBITsI8nwyriICmJR1eww8m4Rq9hm3f8SOMMh=w640-h360
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjXf_WmyaJAQBwKkLNOhM0OCayzaKkhEGTTUnT9BI3yizy2baARE8eqfopYw6ErAOzbB3hppycD9tYakdJlTnmzzbkobZDlAZiRB-yeKYc9uArTN0Q8MvM7wFvOOr3zkszzsQEQ8XM2rjaDoR1jvZMWBITsI8nwyriICmJR1eww8m4Rq9hm3f8SOMMh=s72-w640-c-h360
Techof 724
https://techof724.blogspot.com/2019/03/dolar-icin-tarih-verdi-5-lirann-altna.html
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/2019/03/dolar-icin-tarih-verdi-5-lirann-altna.html
true
4243090326901504563
UTF-8
Yüklenen Tüm Gönderi Hiçbir yayın bulunamadı Hepsini Gör Devamı Cevap Cevabı iptal et Sil Gönderen Ana sayfa Sayfalar Yayınlar Hepsini Gör BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle hiçbir yayın eşleşmesi bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Yesterday $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy