PC'de PUBG Mobile Nasıl Oynanır

Mobil oyunların çoğu , PC'de oynamak için bir emülatör kullanmalıdır, bu nedenle Bluestacks, Gameloop, Nox Player gibi kullanılabilecek ...


Mobil oyunların çoğu , PC'de oynamak için bir emülatör kullanmalıdır, bu nedenle Bluestacks, Gameloop, Nox Player gibi kullanılabilecek birçok emülatör vardır.


PUBG oyununun bir akıllı telefonda oynanabilecek kadar büyük bir boyutu var. Bu nedenle, oynatılmadan önce bir PC'ye yüklemek için iki kez çalışmamız gerektiğinden çok sakıncalıdır.


Pekala, bu sorunla uğraşmak istemiyorsanız, PUBGM geliştiricisi olarak Tencent, PUBG Mobile'ı PC'de oynamak isteyenler için kolaylaştırıyor . Çünkü artık emülatör kullanmanıza gerek yok.


Emülatör Olmadan PC'de PUBG Mobile Nasıl Oynanır?

Daha önce PUBGM'yi bir emülatör ile oynadıysanız, boyutu oldukça büyük olduğu için PC veya dizüstü bilgisayarınıza oldukça yük oldu. Artık PUBG'nin resmi yazılımı olan Tencent Gaming Buddy ile oynayabilirsiniz.


Ücretsiz olmasının yanı sıra kurulumu da çok kolay. Sadece bir internet ağına ihtiyacınız var ve PC'nizde depolama alanı hazırlayın. Çünkü en azından PUBG Mobile yaklaşık 2 GB boş alan gerektiriyor.


Bu nedenle, kurarken ve kullanırken hata yapmamanız için aşağıdaki adımları sonuna kadar izleyin, Tamam!


1. Cihaz Özelliklerine Dikkat Edin

PC'de PUBG Mobile nasıl oynanır konusuna girmeden önce öncelikle kullandığınız cihazın kriterleri karşıladığından emin olun. PUBGM ve Tencent Gaming Buddy'yi yüklemek için minimum PC özellikleri aşağıdaki gibidir:



İşlemci: Çift Çekirdekli 2 Ghz (Minimum)
VGA: Intel HD Grafik (Minimum)
RAM: 4 GB (Minimum)
Bellek: 2GB


Yukarıdaki özellikleri karşılamıyorsanız, PC veya dizüstü bilgisayarınızı zorlamamalısınız. Tabii ki, oyunu optimalden daha az yapacaktır. Ayrıca, PC bileşenleri üzerinde kesinlikle kötü bir etkisi vardır.


2. Tencent Gaming Buddy'yi İndirin

PUBG Mobile oyununu PC'ye indirip yüklemek için Tencent Gaming Buddy web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Tencent Gaming Buddy, aslında doğrudan Tencent tarafından geliştirilen bir Emülatördür.


Ancak PUBG için özel olarak tasarlandığı için diğer emülatörlere göre daha optimal olacaktır . Buna ek olarak, Tencent Gaming Buddy'nin boyutu da daha küçük, sadece yaklaşık 8MB.


3. Tencent Gaming Buddy ve PUBG Mobile'ı yükleyin

PUBG Mobile'ı bir PC'de oynamanın bir sonraki yolu, kurulum işlemini gerçekleştirmektir. Adımlar oldukça kolaydır. İndirmiş olduğunuz uygulamaya tıklamanız yeterlidir.


Bundan sonra, "Kullanıcı Hesabı Kontrolü" bildirimi otomatik olarak görünecektir, bir sonraki adıma geçmek için "Evet" e tıklamanız yeterlidir.


Bundan sonra, bir Tencent Gaming Buddy kurulum penceresi, genellikle akıllı telefon versiyonundaki ile aynı PUBG Mobile simgesiyle görünecektir.


Şimdi doğrudan yüklemek / kurmak için "Kur" veya yerleştirilecek kurulum dosyasının dizinini veya konumunu değiştirmek için "Özelleştir" seçeneğini seçin.


Yükleme işleminin bitmesini bekleyin, genellikle yalnızca 5 dakika sürer. İşiniz bittiğinde, PUBG Mobile uygulamasını açmaya başlamak için "Başlat"a tıklamanız yeterlidir.


4. Tencent Gaming Buddy'yi Çalıştırın

Uygulamayı açtıktan sonra Kaynak ve Motoru indirmeye yönlendirileceksiniz. Bu işlem otomatik olarak gerçekleşir, bu yüzden sadece beklemeniz gerekir.


Ancak tahmini süre tahmin edilemez. Çünkü her şey internet bağlantınıza bağlı. İnternet bağlantısı ne kadar hızlı olursa, süreç o kadar hızlı olur.


İndirme işlemi bittikten sonra yaklaşık 2 dakika sürecek olan veri yükleme işlemine geçin. Bittiyse, başarıyla yüklediniz ve oynamaya hazırsınız.


PUBG Mobile'ı PC'de oynamak nasıl, ne kadar kolay? Yeni başlayanlar için, eski hesabınızı kullanarak doğrudan giriş yapabilir veya yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Yeni bir hesap oluşturmak için Facebook, Gmail veya Misafir Moduna bağlanmanız yeterlidir.


Tencent Gaming Buddy'de PUBGM Oynamanın Avantajları

Birkaç oyuncu çeşitli nedenlerle PC'ye geçmez. Üstelik PUBGM'i PC'de oynamanın birçok avantajı var. Tencent Gaming Buddy ile PC'de PUBG Mobile oynamanın avantajları nelerdir? İşte bir özet.


1. Grafikler ve Ağ Daha Kararlı

Tencent Gaming Buddy, PC'de PUBGM oynamak isteyen oyuncular için özel olarak tasarlanmıştır. Bluestacks kullandıysanız, Tencent Gaming Buddy'nin kararlılıktan daha epik grafiklere kadar birçok avantajı vardır.


Ancak yine de oyun performansı da cihazdan etkileniyor. Nitelikli özelliklere sahip bir PC veya dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız, elbette performans daha iyi olacaktır.


2. Daha Kolay Hareket

PC oyunları oynamaya alışkınsanız, PUBG Mobile'ı bir dizüstü bilgisayarda veya PC'de oynamak akıllı telefona kıyasla elbette çok kolay olacaktır. Çünkü ateş etmek, zıplamak veya nişan almak için fareyi ve klavyeyi özgürce kullanabilirsiniz.


PC'de ilk kez oyun oynuyorsanız, Tencent Gaming Buddy size daha kolay kontrollerle rehberlik edecek. Ayrıca butonları da dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.


3. Geliştiriciden Destek

Tencent Gaming Buddy, PC'de oynanabilmesi için PUBG Mobile için tasarlanmıştır. Bu nedenle, diğer öykünücülerde sıklıkla görülen hatalar ve sorunlar hakkında endişelenmenize gerek yok. Çünkü geliştirici bunu düzeltmeye hazır olacaktır.


Çözüm

PUBGM oyunlarını bir PC veya dizüstü bilgisayarda bu şekilde oynamayı deneyebilirsiniz. Bu yöntem hala Tencent Gaming Buddy kullanıyor olsa da, bu emülatör çok uyumlu ve daha hafif bir boyuta sahip.

Yorum

BLOGGER
Yazar
Şimdi
Üret
Kazan
Arıyoruz!
Ad

Android,4,Bilim,3,Donanım,2,Dünya,1,Ekonomi,2,Güncel,4,İnceleme,1,İnternet,2,Teknoloji,4,Yazılım,5,
ltr
item
Techof 724: PC'de PUBG Mobile Nasıl Oynanır
PC'de PUBG Mobile Nasıl Oynanır
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgRQmrpuGfil6Ok9NTwGCimK5rerc1O4Cf7T38NYVWtKf3FKD2FTCantsKXe7YsIuFxVfk2ugF9J7tA4tScDobSk_7GG6c8zXYh_Wk0q79AbhUVX1CpKiEzPJsxqUDUC7vMH5ajRcAJRPuvwLuZJgW7PoAQaGTdZNyIfLvFar_Me3NHU-jtd8QoTsUG=w640-h360
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgRQmrpuGfil6Ok9NTwGCimK5rerc1O4Cf7T38NYVWtKf3FKD2FTCantsKXe7YsIuFxVfk2ugF9J7tA4tScDobSk_7GG6c8zXYh_Wk0q79AbhUVX1CpKiEzPJsxqUDUC7vMH5ajRcAJRPuvwLuZJgW7PoAQaGTdZNyIfLvFar_Me3NHU-jtd8QoTsUG=s72-w640-c-h360
Techof 724
https://techof724.blogspot.com/2021/06/pcde-pubg-mobile-nasl-oynanr.html
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/2021/06/pcde-pubg-mobile-nasl-oynanr.html
true
4243090326901504563
UTF-8
Yüklenen Tüm Gönderi Hiçbir yayın bulunamadı Hepsini Gör Devamı Cevap Cevabı iptal et Sil Gönderen Ana sayfa Sayfalar Yayınlar Hepsini Gör BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle hiçbir yayın eşleşmesi bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Yesterday $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy