Google, Fortnite'ı Google Play Store'dan Kaldırdı

Epic Rounds'ın hit oyunu Fortnite'ın çok yönlü biçimini hem Application Store hem de Google Play Store'da uygulama içi satın alı...


Epic Rounds'ın hit oyunu Fortnite'ın çok yönlü biçimini hem Application Store hem de Google Play Store'da uygulama içi satın alımlardan kaçınmak için değiştirmesinin ve Apple'ın oyunu kendi platformundan çıkarmasının ardından. ticaret merkezi Fortnite şimdi de Google'ın kuruluşundan atıldı.

Bu, oyunun Android cihazlarında tamamen erişilemez olduğu anlamına gelmez. iPhone'lardan farklı olarak, Google'ın gadget'larındaki uygulamalar için müşteriye dönük çeşitli cepheler vardır. Epic'in sahnede kendi ticari merkezi var ve Samsung'un Android telefon ve tablet serisinde olduğu gibi. Fortnite henüz bu satış noktalarından erişilebilir durumda.

“Açık Android biyolojik sistemi, mühendislerin uygulamaları çok sayıda uygulama mağazasında dolaşmasına izin veriyor. Play Store'u kullanmaya karar veren oyun tasarımcıları için mühendisler için makul olan ve müşteriler için mağazayı koruyan öngörülebilir düzenlemelere sahibiz. Fortnite Android'de erişilebilir durumda kalırken, yaklaşımlarımızı kötüye kullandığı için bu noktada Play'de erişilebilir hale getiremiyoruz. Her ne olursa olsun, Epic ile görüşmelerimize devam etme ve Fortnite'ı Google Play'e geri götürme şansını davet ediyoruz, ”diyor Google, The Skirt'e.

Hem Apple hem de Google, bir uygulama içinde satın alınanlar da dahil olmak üzere, kuruluşları aracılığıyla yapılan tüm satın alma işlemlerinden %30'luk bir gelir dilimi alır. Tasarımcı Epic Games, oyuncuların oyun içi paralarını yasal olarak Epic'ten V-Bucks satın almalarına izin vererek bu pahalı gelir dağılımını aşmaya çalıştı ve bu tür davranışları %20'lik bir indirimle artırdı. Bu, Epic'in geçmişteki hareket tarzına kıyasla %10'luk bir gelir artışı elde edeceği anlamına gelirdi.

Epic, oyununun müşteriye dönük cephelere indirilmesi için kurulmuş gibi görünüyor. Fortnite'ın artık Uygulama Mağazasında olmadığına dair raporların ortaya çıkmasından dakikalar sonra Epic, rekabete aykırı stratejiler olarak gördüğü şeylerle ilgili olarak kuruluşa karşı bir direktif belgeledi. Ayrıca Apple'ın popüler “1984” tanıtımının kısa, canlı bir parodisini yayınlayarak, örgütün neredeyse 40 yıl önce karşı çıktığı şey haline geldiğini iddia etti.

Fortnite'ın her iki ticari merkezde de varlığının devam etmeyeceğini hayal etmek zor, ancak Epic'in oyununun Apple'ı mı yoksa Google'ı mı düzenlemelerini yeniden gözden geçireceğini görmek merak uyandırıcı olacak. Şu andan itibaren, iki kuruluş, uygulamalarının ve sistemlerinin katı bir engeli içindedir.

Yorum

BLOGGER
Yazar
Şimdi
Üret
Kazan
Arıyoruz!
Ad

Android,4,Bilim,3,Donanım,2,Dünya,1,Ekonomi,2,Güncel,4,İnceleme,1,İnternet,2,Teknoloji,4,Yazılım,5,
ltr
item
Techof 724: Google, Fortnite'ı Google Play Store'dan Kaldırdı
Google, Fortnite'ı Google Play Store'dan Kaldırdı
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEigcn5nZdsLthV_uLn0wXD6u7jw4u2tBWBxMMzJU7U6lSfyrFYoS5HC2sTgFwCnkYlDongqM1icUejTre-FSL-fc3bdII0QoL2KVT6p7biPOajQbUoQurIUGT89XNYzpPM6AK9Tx1aLm4gDe_PyfzIz_QvZE3ylRk3FuEi3CNKMpEkiAhGRwFv1nUfH=w640-h400
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEigcn5nZdsLthV_uLn0wXD6u7jw4u2tBWBxMMzJU7U6lSfyrFYoS5HC2sTgFwCnkYlDongqM1icUejTre-FSL-fc3bdII0QoL2KVT6p7biPOajQbUoQurIUGT89XNYzpPM6AK9Tx1aLm4gDe_PyfzIz_QvZE3ylRk3FuEi3CNKMpEkiAhGRwFv1nUfH=s72-w640-c-h400
Techof 724
https://techof724.blogspot.com/2021/08/google-fortnite-google-play-storedan.html
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/2021/08/google-fortnite-google-play-storedan.html
true
4243090326901504563
UTF-8
Yüklenen Tüm Gönderi Hiçbir yayın bulunamadı Hepsini Gör Devamı Cevap Cevabı iptal et Sil Gönderen Ana sayfa Sayfalar Yayınlar Hepsini Gör BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle hiçbir yayın eşleşmesi bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Yesterday $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy