Yapay Zeka Destekli Analitiğin İş Avantajları

Verileri iyi kavramadan hiçbir işletme 2021'de başarılı olamaz. Web siteleri ve sosyal medya gibi şeyler için KPI'lar, satış hedefle...


Verileri iyi kavramadan hiçbir işletme 2021'de başarılı olamaz. Web siteleri ve sosyal medya gibi şeyler için KPI'lar, satış hedefleri veya dijital medya analitiği olsun, veriler dünyayı döndürür. Birçok işletme, strateji oluşturmak ve hedefler belirlemek için verileri bir dereceye kadar kullanırken, birçok şirket hala analitiklerin sağlayabileceği değerli içgörüleri kaybediyor. Oyun değiştirici, ticaretin gizli bir formülü veya hilesi değildir: yapay zekadır.

AI, daha iyi analitik için bir çerçeve sağlar. Bu sadece daha fazla veri anlamına gelmez , aynı zamanda bize söyleyebileceği şeylerin daha iyi yürütülmesi anlamına gelir . 2021'de işinizi dönüştürebilecek yapay zeka destekli analizlere giden bir yol var ve biz de dikkate alınması gereken bu önemli öğelerin bazılarını gözden geçireceğiz.

Neden İş Analitiği için Yapay Zeka Kullanmalısınız?

Yapay zeka destekli bir çift araç veya otomatik veri analizi raporları gibi şeyler , bir işletme için o kadar da önemli görünmeyebilir. Bazıları analitik için bu yaklaşımları bir zorunluluktan ziyade bir seçenek olarak görüyor. Belki de durum böyleydi, ancak büyük veri devrimi , yapay zekayı işinizi almak için isteğe bağlı bir rota yerine sahip olunması gereken bir yol haline getiriyor.

Dijital araçların kullanımındaki artış sayesinde veriler her yıl katlanarak büyüyor. Yapay zeka, tüm bu verileri insan ekibinizle yönetmeye çalışmak yerine, sizin için her analitik unsurunun içindeki ayrıntıları çözebilir. AI, her zaman tespit edemediğimiz kalıpları bulmaktan, gelecekteki kampanyalar ve eylemler için en iyi uygulamaları tahmin etmeye kadar, işletmenizin operasyonlarınızın her yönünü analiz etmesine yardımcı olur.

Bazı işletmelerin AI ile ilgili endişeleri, insan personelinin değiştirilmesinden iş dünyasında başarılı olmak için gereken kişisel dokunuşun kaybolmasına kadar uzanmaktadır. AI, bir şirketi bunlardan hiçbirinden kurtarmaz. Aslında, onları tamamlar ve yeni zirvelere yükseltir.

Yapay Zeka Destekli Analizin Avantajları

Yapay zeka destekli analitiklerin bir işletmeye en başından itibaren sunabileceği üç önemli şey vardır. İlk olarak, AI, ekiplere büyük verileri anlamlandırmak için yeni bir yöntem sunmaya yardımcı olabilir. Ekibinizin şu veya bu nedenle eksik olduğu bazı analizler ve veriler olabilir. Ayrıca, bu kadar büyük veri kümelerini daha uzun süreler boyunca işleme yeteneğimiz olmadığı için, insanlar olarak basitçe analiz edemediğimiz ve tahmin edemediğimiz bazı şeyler var. AI tüm bunlara yardımcı olur ve raporları okumayı ve iş uygulamalarında gerekli değişiklikleri yapmayı kolaylaştırır.

Daha önce analitikte çalıştıysanız, veriler üzerinde çalışma ve rapor yazma sürecinin ne kadar zamanında olabileceğini bilirsiniz. Bu, AI'nın geliştiği ve işletmelerin zamanlarını daha iyi projelere harcamalarına yardımcı olduğu başka bir alandır. Otomatik AI algoritmaları verileri tararken ve raporlar hazırlarken, insan ekibiniz, AI'nın tam olarak idare edemediği eleştirel düşünme ve problem çözme gerektiren şeylerle uğraşıyor olabilir. Esasen, uzman bir veri girişi uzmanı, analitik uzmanı ve ekibin bilgili bir bölümünü çalıştırmak gibidir.

Son olarak, her zaman hakkında konuşmaktan hoşlanmadığımız bir şey, analistlerin hata yapabileceği gerçeğidir. Veri analistlerinin yaptığı en yaygın hatalardan bazıları, yalnızca insan kusurları; bu onları işlerinde kötü yapmaz. Yapay zeka, hatalar hakkında endişelenmek ve bunlarla ilişkili kayıpları emmek yerine, veri analizi sürecini otomatikleştirdiği için bu hataları tespit etmeye yardımcı olabilir.

Yapay Zeka'nın 2021'de İşletmeniz için çalışmasını sağlayın

İşe analitik yaklaşımınız için yapay zekayı düşünüyorsanız, başlamak için daha iyi bir zaman olamaz. Her zamankinden daha fazla şirket, 2021 ve sonrasında büyük hamleler yapmalarına yardımcı olmak için yapay zeka destekli veri analitiğine güveniyor. Verilere yönelik yapay zeka tabanlı yaklaşımları bugün kullanmaya başlayın!

Yorum

BLOGGER
Yazar
Şimdi
Üret
Kazan
Arıyoruz!
Ad

Android,4,Bilim,3,Donanım,2,Dünya,1,Ekonomi,2,Güncel,4,İnceleme,1,İnternet,2,Teknoloji,4,Yazılım,5,
ltr
item
Techof 724: Yapay Zeka Destekli Analitiğin İş Avantajları
Yapay Zeka Destekli Analitiğin İş Avantajları
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgYRgBihMPnbGcgde6QOJqyZtOiFhPZMkdJl7TuiIt0JevfrXOTjf0EnTji3TjkjbaFdSEyc8ijyw7hIQO_OR8Cg6zxloJ4jNCerHY8qVgP20FOeUYx-2rT6XKUIuBwKev4e267rervVdxsaZiOV8dNyRWWiFnPiOy7LMsWqsDOF_LHEz0U6E1voKH9=w640-h426
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgYRgBihMPnbGcgde6QOJqyZtOiFhPZMkdJl7TuiIt0JevfrXOTjf0EnTji3TjkjbaFdSEyc8ijyw7hIQO_OR8Cg6zxloJ4jNCerHY8qVgP20FOeUYx-2rT6XKUIuBwKev4e267rervVdxsaZiOV8dNyRWWiFnPiOy7LMsWqsDOF_LHEz0U6E1voKH9=s72-w640-c-h426
Techof 724
https://techof724.blogspot.com/2021/09/yapay-zeka-destekli-analitigin-is.html
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/2021/09/yapay-zeka-destekli-analitigin-is.html
true
4243090326901504563
UTF-8
Yüklenen Tüm Gönderi Hiçbir yayın bulunamadı Hepsini Gör Devamı Cevap Cevabı iptal et Sil Gönderen Ana sayfa Sayfalar Yayınlar Hepsini Gör BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle hiçbir yayın eşleşmesi bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Yesterday $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy