İş Zekası Yazılımı Kullanmanın Faydaları

Bir resim bin kelimeye bedeldir ve İş Zekası'nda (BI) bir resim petabaytlarca veriye bedeldir. İş Zekası, işletmelere verilerin yardımıy...


Bir resim bin kelimeye bedeldir ve İş Zekası'nda (BI) bir resim petabaytlarca veriye bedeldir. İş Zekası, işletmelere verilerin yardımıyla bilinçli kararlar vermelerinde yardımcı olan bir disiplindir. Günümüz dünyasında işletmeler tedarik zinciri, dağıtım, satış, pazarlama, üretim ve finans gibi çeşitli kaynaklardan tonlarca veri üretir. İş Zekası yazılımı , mevcut iş süreçlerindeki boşlukları belirlemek, yardımcı olmak için çıkarımsal ve tanımlayıcı istatistiksel analiz kullanır. doğru tahminlere sahip iş liderleri ve bilinçli kararlar vermelerini sağlayın.

İş Zekası Yazılımı Kullanmanın Faydaları

Tableau veya Microsoft Power BI gibi BI araçları , yeni fırsatlara yanıt vermek ve iş büyümesini desteklemek için analitik, veri görselleştirme, kişiselleştirme ve daha fazlasının gücünden yararlanır. Uçtan uca BI çözümleri sunan İş Zekası yazılım şirketleri, kuruluşların bu araçların bütünsel faydalarından yararlanmalarına, sayısız iş içgörülerine erişmelerine ve daha hızlı ve bilinçli kararlar almalarına yardımcı olabilir.
İşte BI Yazılımının Başarıyı ve Daha Yüksek Geliri Nasıl Sağlayabileceği

Artan Karlılık

BI yazılım çözümleri, işletmelerin daha iyi ve bilinçli kararlar almasına yardımcı olur ; bu da, artan kârlılık ve azalan kârlılık anlamına gelir. Ayrıca, farklı iş süreçlerini belirlemek ve optimize etmek için verilerden yararlanmalarına yardımcı olabilir.

Gerçek ve Veriye Dayalı Karar Verme

Karar vericiler, rolleri ve sorumluluk alanlarıyla ilgili eyleme geçirilebilir içgörüleri ortaya çıkarabilir - bu, denklemden tahminde bulunmayı ortadan kaldırır.

Rekabet Avantajı Kazanın

Kuruluşlar yeni fırsatları hızla belirleyebilir ve bunlara göre hareket edebilir. Parmak uçlarında veriye sahip olmak, aynı zamanda pazar ve iş ortamını daha iyi görmemizi sağlayarak stratejik karar vermeyi mümkün kılar.

Ekran Performansı

Kullanıcı dostu ve kişiselleştirilmiş panolar, temel performans göstergelerini (KPI'lar) izlemeyi ve hedeflere göre ilerlemeyi izlemeyi kolaylaştırır. BI yazılımı, şirketlerin performanslarını endüstri standartlarıyla karşılaştırmasına, iyileştirme alanlarını belirlemesine, kıyaslamalar belirlemesine ve ilerlemeyi izlemesine olanak tanır.

Sorunları Tanımlayın

BI, iş sorunlarını önceden tespit ederek iş liderlerine gelişen trendlere yanıt verme ve rekabette öne geçme konusunda daha fazla fırsat tanır.

Verilerin Merkezileştirilmesi

Şirketin üretebileceği veya tüketebileceği tüm bilgiler için tek noktadan alışveriş.

Tableau – İş Zekası (BI) Parmaklarınızın Ucunda

Tableau, İş Zekası ve analitiğinin yerini fırtına gibi alan bir veri görselleştirme , analiz ve gösterge panosu oluşturma aracıdır. Son birkaç yılda, ticari karar yardımı üzerinde daha fazla etki için Tableau'yu kullanan işletmelerin sayısında bir artış gördük. Veri analitiğinin ve İş Zekasının önemli bir yönü, karar vericiler için istatistiksel verileri basitleştirme yeteneğidir.

Tableau tam da bunu yapıyor. Verileri eyleme dönüştürülebilir içgörülere dönüştürerek kuruluşların bilinçli kararları daha hızlı almasına yardımcı olan güçlü bir BI aracıdır.

Tableau, kuruluştaki herkesin verilerini görmesine ve anlamasına olanak tanır ve harekete geçmek için mevcut ve gelecekteki eğilimlere dayalı içgörüler elde etmelerine yardımcı olur. Veri sorguları için doğal bir dil arayüzü, onu hem programcı olmayanlar hem de programcılar için bir çözüm haline getirir. Çeşitli yerleşik veri analitiği, yönetişim ve temizleme algoritmaları, verilerle uğraşmayı sorunsuz hale getirir. Bildirim ve etkileşimli gösterge panosu, kullanımı ve birlikte çalışmayı kolaylaştırır.

Tableau, düşük kodlu veya kodsuz bir platformdur, çünkü şu anda Tableau 2021.1 sürümünde bulunan Einstein Discovery pano uzantısı, çalışmayı kolay ve sezgisel hale getirir. Kuruluşun teknik bilgisi olmayan profesyonellerinin, gösterge tablolarını kendi başlarına etkileşime girmesine ve değiştirmesine olanak tanır.

Tableau Kullanmanın En Önemli 5 Faydası

Akıllı Pano

Tableau, kullanıcıların yalnızca birkaç basit tıklama ve son derece kolay bir kullanıcı arayüzü ile sezgisel panolar oluşturmasına olanak tanır. Panolar bir kez tasarlanabilir ve daha sonra web üzerinden tüm kuruluşa yayınlanabilir ve her veri değiştiğinde pano güncellemeleri göndermeye gerek kalmaz.

Veri Görüntüleme

Görselleştirme bilimi için en iyi uygulamalar, kurucular Stanford'dan görselleştirme uzmanları olduğu için Tableau'ya önceden entegre edilmiştir. Bilgi görselleştirmesini koymak sadece yeterince iyi değil, aynı zamanda hikayemizi paydaşlara yapıştırmamız gerekiyor. Bu bir sanat ve bilimdir, bu nedenle Tableau arka planda onunla ilgilenir.

75+ Veritabanına Bağlanın

Arka planda 75'ten fazla farklı türde veritabanına bağlanabilir ve bu, bir gösterge panosu oluşturmak için bir veritabanından diğerine çok fazla veri dönüşümü yapmamıza gerek kalmamasını sağlar.

Etkileşimli kullanıcı arayüzü

Tableau, statik grafikler yerine etkileşimli görselleştirmeye izin verir, bu, kullanıcının bilgilerin perspektiflerini değiştirmesine ve daha iyi içgörüler elde etmesine olanak tanır.

Akıllı Veri Analizi

Temizleme ve özellik mühendisliği için akıllı veri analizi algoritmaları. Verilerin içgörüsüyle ilgilenen herkes veri mühendisliği ve bilimleri yapamaz. verilerdeki tutarsızlıkları kendi başına bulma ve düzeltme gibi sıradan görevleri yerine getirebilecek bir şeye ihtiyacımız var.

Tableau, heterojen veritabanları, entegre görselleştirme bilimleri ve etkileşimli gösterge tabloları ile çalışma yeteneği sayesinde işletmelerin BI çözüm gereksinimleri için benzersiz bir konuma sahiptir. Akıllı analitik ve doğal dil arayüzü, organizasyondaki teknik olmayan kişiler için bile çalışmayı kolaylaştırır.

Yorum

BLOGGER
Yazar
Şimdi
Üret
Kazan
Arıyoruz!
Ad

Android,4,Bilim,3,Donanım,2,Dünya,1,Ekonomi,2,Güncel,4,İnceleme,1,İnternet,2,Teknoloji,4,Yazılım,5,
ltr
item
Techof 724: İş Zekası Yazılımı Kullanmanın Faydaları
İş Zekası Yazılımı Kullanmanın Faydaları
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjA2IVWL9i9ufaQONfmNqNvTwDP9MM3HWpAHaQKo9YwL2L6vf2sq1prl6VEHWWupWUIJ2ksIioLeP__hbMLLu2cVgzWNUsT8ftzBl9j26hFVuLeYxuHPpxdmV7-yaCU18YogC1YPjZd4M7g8NY4bP4uKrrxcZrb1lLcDXAaqNBTnfToO4E4ieDszANS=w640-h360
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjA2IVWL9i9ufaQONfmNqNvTwDP9MM3HWpAHaQKo9YwL2L6vf2sq1prl6VEHWWupWUIJ2ksIioLeP__hbMLLu2cVgzWNUsT8ftzBl9j26hFVuLeYxuHPpxdmV7-yaCU18YogC1YPjZd4M7g8NY4bP4uKrrxcZrb1lLcDXAaqNBTnfToO4E4ieDszANS=s72-w640-c-h360
Techof 724
https://techof724.blogspot.com/2021/10/is-zekas-yazlm-kullanmann-faydalar.html
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/
https://techof724.blogspot.com/2021/10/is-zekas-yazlm-kullanmann-faydalar.html
true
4243090326901504563
UTF-8
Yüklenen Tüm Gönderi Hiçbir yayın bulunamadı Hepsini Gör Devamı Cevap Cevabı iptal et Sil Gönderen Ana sayfa Sayfalar Yayınlar Hepsini Gör BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle hiçbir yayın eşleşmesi bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Yesterday $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy